Jasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve Woonoplossingen

VISIE


De visie van Jasper de Haan laat zich in het kort omschrijven met: functioneel, stijlvol, en persoonlijk.

Jasper de Haan:

"Functioneel betekent dat we een passende oplossing bedenken voor de verbouwingsvraag van de klant. Samen bekijken we of dit de juiste oplossing is voor wat de klant wil bereiken, en of die ook functioneel in het gebruik is. Indien nodig gaan we op zoek naar alternatieven die wellicht nog beter zijn."

"Stijlvol wil zeggen dat de gekozen bouwkundige oplossing ook moet kloppen met de sfeer en stijl van het huis. Ook de grootte van nieuw te creëren ruimtes moet in verhouding zijn met de rest van het huis."

"Persoonlijk gaat over de keuze van bijvoorbeeld tegels, sanitair, het model keuken, het werkblad, de kleuren. Deze drie factoren neem ik telkens in overweging bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Tussen de factoren dient rust en samenhang te zijn.""Alles moet kloppen met de sfeer en stijl van het huis""Jasper combineert goed luisteren met vakmanschap"