Jasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve WoonoplossingenJasper De Haan - Creatieve Woonoplossingen

JASPER DE HAAN


Jasper de Haan doet renovaties, verbouwingen en het onderhoud van huizen. Voornamelijk huizen uit de jaren dertig, maar ook nieuwere. Hij plant en organiseert alles zelf, zit achter de tekentafel, en werkt ook mee tijdens de bouw.

Jasper de Haan:

"Ik ben eerst voor eigen gebruik huizen gaan opknappen, en voor vrienden deed ik ook weleens kleine projecten, bijvoorbeeld een kast in de slaapkamer. Die kast was dan helemaal aangepast aan de stijl en de sfeer van het huis, bijna alsof de kast er oorspronkelijk in had gezeten."

"Het klussen deed ik in eerste instantie nog allemaal naast mijn baan in het bedrijfsleven. Ik had een goede baan, maar eigenlijk vond ik huizen opknappen het leukste. Daarom heb ik ruim 15 jaar geleden besloten om voor mijzelf te beginnen. Eerst deed ik vooral dingen in het interieur, vandaar de naam Creatieve Woonoplossingen. Langzamerhand kreeg ik steeds grotere opdrachten."

"Het team van Jasper zijn vakmensen werken samen als een geoliede machine"

"Ik help mensen graag met het realiseren van hun woonwensen. Onze klanten hebben altijd zelf wel een plan in hun hoofd. Dat is het uitgangspunt waar we mee werken. Ik probeer er dan achter te komen wat ze uiteindelijk willen bereiken met de verbouwing. Soms zijn voor het einddoel mooiere of betere oplossingen te bedenken."

"Ik let daarbij ook op de verkoopbaarheid of, bij huurwoningen, op het puntensysteem. Technische aspecten komen ook aan bod. Soms moet de meterkast verplaatst worden, en ik probeer het huis beter te isoleren, waar dat mogelijk is."

"Dat zijn dingen die mensen vaak niet van tevoren bedenken. Maar voor al die vraagstukken, ook onderweg dus, zijn wij altijd bij de hand. Een complete renovatie duurt zo'n drie à vier maanden. Ik werk samen met een vast team van vakmensen. We kennen elkaar dus goed, en dat werkt als een trein!"